Lisanne de Vreij over haar ervaringen afvallen met shakes

Hey hallo allemaal. Lisanne hier, ik ben gevraagd door deze site om wat neer te pennen over mijn ervaringen omtrent het diëten met zogenaamde maaltijd vervangende shakes.

Om met de deur in huis te vallen. Ik ben maar liefst 30 kilo afgevallen sinds ik over ben gegaan van een regulier koolhydraat arm dieet naar het afvallen met maaltijd vervangende shakes dieet. Het wegsnijden van de koolhydraten werkte voor mij juist averechts! Wat wel goed werkte is een maaltijdvervanger nemen in plaats van 1 maaltijd. In mijn geval het ontbijt, want in de ochtend krijg ik echt niets weg en zeker geen eiwitten of vet! Dus een dieet shake dat werkt veel beter want dat glok je zo weg. In mijn geval ik had zulke heerlijke smaken shakes dat ik echt uitkeek naar de volgende ochtend om weer die heerlijke shake te kunnen drinken de smaken die ik uitgeprobeerd heb dat zijn mango passie vrucht, choco, en koffie.

Waar ik wel bang voor was, was dat ik om zo 11 uur in de ochtend super veel honger zou krijgen omdat ik toch wel iets vast te eten wil doorgaans. Maar dit was geenszins het geval! Sterker nog ik zou bijna lunch ook kunnen overslaan. Maar dat doe ik natuurlijk niet want dat zou slecht zijn. In de lunch eet ik doorgaans wat noten en salade en brood. Dan voel ik met goed en kan ik er weer tegenaan voor het tweede gedeelte van mijn werkdag. Ik dacht bij mezelf ben ik zo een succes geval, heb ik geluk? Of hebben andere mensen ook dit soort ervaringen bij dit dieet. Ik las hier, https://be-slank.nl/product-ervaringen/, dat dit ook voor honderden andere mensen geldt. Ik ben dus niet de enigste. Ik kan het van harte aanbevelen beste lezers.

Tags:  

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>