Afvallen op een slimme manier

Iedereen wil wel dat ideale gewicht hebben. Als je een paar kilootjes te veel hebt, wil je die eigenlijk zo snel mogelijk weer kwijt. En als ze er dan vanaf zijn, wil je ze ook niet meer terug!
Het is nuttig om te begrijpen hoe afvallen nou precies in zijn werk gaat. Maar misschien nog wel belangrijker: Hoe komt het dat je dikker wordt?

Iedereen heeft een bepaalde aantal calorieën nodig per dag om te kunnen functioneren. Calorieën krijg je binnen doordat je voeding eet die bestaat uit koolhydraten, vetten en eiwitten. Als de balans goed is hierin, dan blijf je keurig op je gewicht. Maar als je meer koolhydraten en vet eet dan dat je nodig hebt, dan komt er gewicht bij. Een teveel aan koolhydraten wordt in je lichaam namelijk omgezet in suikers en die worden samen met een teveel aan gegeten vet opgeslagen in je lijf.

Door minder koolhydraten en vetten tot je te nemen,krijgt je lichaam minder calorieën binnen en dat tekort gaat gecompenseerd worden doordat jouw lichaam jouw vetreserves gaat gebruiken. Resultaat:je valt af!

Doe het slim.

Die overtollige kilo’s wil je er natuurlijk liever gisteren dan vandaag af hebben. Maar om ineens bijna geen calorieën meer tot je te nemen en een crashdieet te volgen, is niet heel handig. Je lichaam verliest op deze manier in eerste instantie spiermassa en veel vocht, maar dat teveel aan vet wordt niet gebruikt.
Hoe verleidelijk ook; doe het op een slimme manier en geef het wat tijd. Het is er tenslotte ook niet allemaal in één dag aangekomen…..

Powerslim

Een programma wat je kan helpen bij verantwoord afvallen is Powerslim. Op deze manier verander je je dagelijkse leven en val je geleidelijk af,krijg je meer energie en blijf je gemotiveerd. Geen drastisch dieet voor een paar weken, maar een nieuwe, gezonde levensstijl die je helpt in de juiste balans te blijven. Geen ingewikkelde recepten en ingrediënten,maar een eetpatroon met heerlijke gerechten waar jij je in kunt vinden en prima vol te houden is.

Een groot pluspunt is dat je niet alles alleen hoeft uit te zoeken. Je voedingscoach helpt je hierbij, inspireert je en moedigt je aan als het even niet zo lekker gaat. Door samen je leefpatroon te veranderen zul je merken dat je in no time af gaat vallen op een goed overwogen manier.

Tags: