Afvallen met BioHCG en Beter in Balans

Wil jij er aankomende zomer nog beter uitzien in je bikini of zwembroek? Of wil je gewoon wat afslanken om beter in je vel te zitten? Dan laat ik je graag kennismaken met BioHCG en Beter in Balans. Deze innovatieve manier van afslanken is zeer effectief en kan er voor zorgen dat je eindelijk dat lichaam wat je altijd wou kan bereiken. Wat BioHCG en Beter in Balans zo effectief maakt zit hem voornamelijk in de kennis die je opdoet gedurende het dieet. Door dit dieet te volgen zal je over veel informatie komen te beschikken zodat je ook na het dieet je resultaten kunt behouden!

Begin de dag met BioHCG

Gedurende het BioHCG dieet begin je elke dag met een BioHCG ampul. In deze ampullen bevinden zich onder andere drie bewezen, effectieve stoffen voor gewichtsverlies;

  1. Citroenzuur
  2. Gedestilleerd water
  3. L-Carnitine

Deze ingrediënten zullen ervoor zorgen dat je langer verzadigd bent van je maaltijden én dat het vet op je lichaam beter getransporteerd kan worden ter verbranding.

Beter in Balans gedurende de dag

De BioHCG ampullen zijn helaas niet voldoende om af te vallen. Het eten wat jij gedurende de dag eet heeft wel een grote impact op of je afvalt of niet. Daarom wordt BioHCG gecombineerd met het Beter in Balans dieet. De essentie van dit dieet is in principe een koolhydraat- en vetarm eetpatroon. Gedurende het dieet zal je deze dus voornamelijk laten staan en met name eiwitten eten.

Elke dag van het dieet staat tot in de puntjes voor je uitgewerkt, van ontbijt tot avondeten. Je weet dus precies waar je elke dag aan toe bent! Dit maakt het dieet ook een stuk draaglijker; je hoeft zelf niet uit te zoeken wat je mag eten en hoeveel. Gedurende het dieet zal je dus erg veel informatie opdoen over welke producten wel en juist niet goed voor je zijn, en in welke proporties. Dit maakt het mogelijk om ook ná het dieet de behaalde resultaten vast te houden en het eventueel te herhalen op eigen kracht.

Tags:  

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>