De meest handige gadgets voor je auto

Wanneer je veel kilometers maakt met de auto dan kan een lange autorit wel eens saai worden na een tijdje. Gelukkig zijn er genoeg manieren om je autorit een stuk leuker te maken. Namelijk door het gebruik van bepaalde tech en gadgets. Wat deze zijn? Dat vertellen we je in dit blog. Lees snel verder. 

Draadloos muziek streamen 

Om te beginnen is het erg belangrijk dat je voorzien bent van de juiste muziek. Het is leuk om radio te luisteren, maar het is toch veel fijner wanneer je je eigen muziek kunt opzetten? Modernere auto’s hebben deze functie natuurlijk al standaard, maar als je een wat oudere auto rijdt dan is dit niet vanzelfsprekend. Koop daarom een 1 din autoradio met CarPlay en geniet van alle functies die de modernere auto’s ook hebben. Zo wordt je autorit toch ineens een stuk leuker. 

Kofferbak opbergbox

Er is niets vervelender dan spullen in de auto die hele tijd heen en weer bewegen. Denk hierbij aan spullen zoals startkabels, veiligheidsdriehoek, usb kabel etc. Alles ligt altijd overal in de kofferbak, maar dit kan toch veel beter? Probeer maar eens een kofferbak opbergbox uit! Het is erg handig om al je losse spullen in de kofferbak van je auto op één plek te hebben. Je kunt niet op deze manier al je spullen veel makkelijker vinden, maar het scheelt ook nog een heleboel geluid! 

Elektrische ijskrabber 

Dit is misschien wel de beste uitvinding ooit! De elektrische ijskrabber. Laten we even eerlijk zijn, niemand vindt het leuk om met koude handen het ijs van de auto te schrapen in de winter. Daarom is er sinds kort de elektrische ijskrabber! Deze verwijdert heel eenvoudig alle dikke en hardnekkige ijslagen van autoruiten. Zo heb je geen koude handen meer wanneer je wegrijdt. Ideaal toch? 

Magnetische telefoonhouder

De magnetische telefoonhouder is ontzettend handig en heel eenvoudig in gebruik. Deze is universeel, wat betekent dat elke smartphone hierop past. Vaak is zo’n houder goed stevig en is het mooi verwerkt in het interieur. Vaak kiezen fabrikanten ervoor om een aansluiting met het ventilatieroostertje te maken. Een groot voordeel hiervan is dat het je zicht niet belemmerd. Het is een goedkope en effectieve gadget voor in je auto! 

Dode hoek spiegel 

Tot slot, de dode hoek spiegel. Deze is natuurlijk ideaal wanneer je niet altijd goed zicht hebt door de buitenspiegels van je auto. Deze gadget is ideaal voor het parkeren of tijdens het rijden in een drukke stad. Goede aanvulling om de dode hoek te verkleinen!

Tags: