Must-have voor in de keuken

Wat heb je allemaal nodig in je keuken? Dat is natuurlijk een heleboel. Van pannen en keukengerei tot een waterkoker en een blender. Wanneer je op jezelf gaat wonen kom je erachter wat je eigenlijk allemaal wel niet nodig hebt in je keuken. Het is een hele uitzet die je bij elkaar moet scoren. Vaak is dit een leuke bezigheid waar je met plezier mee bezig gaat.

Wist je dat een thermoskan een onmisbaar artikel is in je keuken? Het is niet het allereerste waar je aan denkt, het mag echter niet ontbreken. Het is veel handiger dan de meeste mensen denken. Waar een thermoskan voorheen alleen gebruikt werd om een eigen bakje koffie mee te nemen voor onderweg is het tegenwoordig zelfs thuis ideaal in gebruik. Je hoeft de kan maar één keer te vullen en haalt daar meerdere kopjes thee of koffie uit. Voor jezelf ideaal, je hoeft niet steeds naar de keuken om je kopje bij te vullen, maar ook ideaal wanneer je bezoek krijgt. In zo’n thermoskan blijft je drankje urenlang warm (of koud), en je kunt de kopjes eenvoudig bijschenken vanuit de kan. Het is gemaakt van materiaal wat ervoor zorgt dat het drankje een lange tijd warm blijft. In de zomermaanden wordt de kan ook veel gebruikt om een drankje juist koud te houden, want ook dan isoleert de kan natuurlijk goed.

Thermoskannen zijn tegenwoordig absoluut niet saai meer. Ze zien er steeds hipper uit en de keuze in kleuren wordt ook steeds groter. Een tijd geleden had je misschien nog nooit een mintgroene kan met goudkleurig vogeltje erop gezien, tegenwoordig shop je ze in dit soort hippe modellen en kleuren. Wanneer je de kan dus eventjes niet gebruikt, hoef je deze niet in een keukenkastje te verstoppen. Zet deze leuke eye-catcher op je aanrecht, tafel of in de vensterbank als leuke accessoire!

Tags: